Cu infraSchwank, stabilim standardul industrial în domeniul tuburilor radiante. Datorită combustiei optimizate, prietenoase cu mediul pe o placă ceramică de arzător și datorită designului extrem de eficient al tuburilor radiante și reflectoarelor, acest tub radiant infraroșu garantează o eficiență sezonieră ridicată și totodată reduceri semnificative ale consumului de energie.

Datorită conceptului său inovator și folosirii componentelor sale unice, cum ar fi arzătorul bluTek, deltaSchwank combină o serie amplă de beneficii. Un factor radiant de 80,6% în combinație cu o eficiență termică de 96,3% asigură o eficiență sezonieră de 99,0%. Totodată, deltaSchwank este extrem de prietenos cu mediul, având o valoare de doar 60 mg/kWh pentru emisiile de NOx.

Radiantul calorSchwank este modelul premium din rândul tuburilor radiante Schwank. Datorită tehnologiei arzătorului său inteligent, a izolației de înaltă calitate și a reflectoarelor cu putere mare de reflecție, acesta se numără printre cele mai eficiente dispozitive din categoria sa. Spre deosebire de modelul de bază infraSchwank, acesta consumă cu aproximativ 20% mai puțină energie. În pofida rezistenței scăzute a materialului său, izolația utilizată obține un efect de patru ori mai puternic comparativ cu materialele izolatoare convenționale. Acest lucru asigură o valoare ridicată pentru ErP și garantează o funcționare economică.