schwank warmlufterzeuger

Generatoarele de aer cald

Direct și descentralizat

Generatoarele de aer cald SchwankAir sunt aeroterme de aer cald pe gaz cu ardere directă care și-au dovedit în mod repetat calitățile în decursul anilor, datorită tehnologiei eficiente a arzătoarelor lor. Acestea se utilizează în special în clădiri cu tavane joase, inălțimi mici, spații înguste și în hale cu cerințe ridicate privind schimbul de aer.

Dacă încălzirea de bază a spațiilor este de o importanță capitală, unitățile de recirculare cu ventilatoare axiale silențioase ar putea fi alegerea logică. În cazul schimbului de aer, pentru o distribuție uniformă se utilizează unitățile de aer cald cu ventilatoare radiale și sisteme de tubulatură.

Beneficiile unităților de aer cald

Avantajele tehnologiei de condensare Schwank

  • Design compact
  • Ventilatoare integrate pentru gazele de combustie și aer de combustie
  • Arzător atmosferic multi-gaz, încapsulat pe partea de combustie cu aspirație a aerului de combustie din exterior
  • Se utilizează ca o unitate simplă de aer ambiental, ca unitate conectată pentru alimentarea cu aer proaspăt sau ca sistem central de acoperiș

Un încălzitor cu aer cald pentru încălzirea halelor industriale și a clădirilor comerciale este deosebit de potrivit pentru clădiri de inălțime medie si mare sau pentru secțiuni separate. ARM-V nu convinge doar ca un încălzitor cu aer cald, direct, cu o tehnologie eficientă a arzătorului, ci și datorită recirculării integrate a aerului cald și a ventilatorului axial de înaltă performanță. ARM-V se caracterizează prin direcția de suflare verticală, ideală pentru instalarea pe tavan.

Unitățile cu aer cald sunt potrivite pentru hale cu înălțimi joase din industrie și comerț. Schwank oferă încălzitoare directe cu aer cald cu gaz direct echipate cu arzatoare eficiente. ARM-H de la Schwank are un ventilator orizontal și este potrivit pentru instalarea pe perete în hale. Se pot adapta la necesarul de căldură prin functionarea în 2 trepte și funcționează silențios.

Unitățile de aer cald Schwank au o eficiență energetică sezonieră maximă. Datorită unei funcționări în două trepte de putere, a unei tehnologii extrem de eficiente și a unui arzător cu aer cald cu gaz direct, ARM-C este ideal pentru halele joase din industrie și comerț. Are un ventilator centrifugal și o conexiune de admisie aer din exterior.