who-left.jpg

Cine suntem

Începând din vara anului 2008 firma “ROLST-GRUP” SRL şi-a orientat activitatea către domeniul energiilor alternative. “ROLST-GRUP” SRL este importator unic pentru Republica Moldova al sistemelor de încălzire produse de compania „SCHWANK” a celor cu infraroşu produse de compania “Эколайн” - Panouri cu infraroşu marca «Эколайн».  
Sistemele de încălzire oferite de noi utilizează ultimele inovaţii tehnologice pentru a răspunde celor mai variate cerinţe şi exigente ale clienţilor săi. 
Sistemele „SCHWANK” și “Эколайн” se remarcă atât prin aplicarea celor mai noi tehnologii în domeniul sistemelor de încălzire, al controlului, al siguranţei si ecologiei, cat si prin design-ul deosebit de modern şi elegant. 
Produsele noastre nu reprezintă doar un sistem care oferă doar simpla încălzire rapida a oricărui spaţiu, fiind de asemenea şi elemente de decoraţii interioare şi design. Consultanţii noştri dau dovadă de un înalt profesionalism sunt mereu la dispoziţia clienţilor pentru a le oferi cele mai bune soluţii de încălzire, perfect adaptate necesitaţilor şi cerinţelor personalizate ale fiecărui client in parte. 
 Panourile “Эколайн” sunt ideale pentru încălzirea eficienta a oricărui tip de spaţiu: apartamente în blocuri, case sau vile case, vile sau case de vacanţă pensiuni, hoteluri, moteluri clădiri de birouri policlinici, spitale, şcoli, grădiniţe spaţii comerciale restaurante săli sportive

PRODUCĂTORI

Logo v4  0  ecoline

Activitatea noastră în cifre

12

Ani de activitate

25

Ani de experiență în domeniu

100

Procentajul satisfacției clienților