Modelul ecoSchwank [seria 2000] este un radiator fiabil și practic, modelul nostru de bază. Caracteristicile acestui model sunt simplitatea designului și piesele durabile. În plus, ecoSchwank atrage prin costul său neobișnuit de scăzut.

primoSchwank stabilește standardul industrial din punct de vedere al încălzirii infraroșu pe gaz, asigurând o eficiență sezonieră optimă și factori radianți optimi. În cadrul portofoliului Schwank, primoSchwank are un avantaj evident de fiecare dată când cerințele implică o investiție redusă și un nivel bun de confort termic. Optimizarea suprafeței radiante, precum și amestecul de gaz-aer preîncălzit datorită camerei de amestec brevetată Delta, fac din acesta cel mai bun radiant ceramic din clasa sa.

Emitatorul cu infraroșu pentru plăci ceramice primoSchwank stabilește standardul industrial pentru încălzirea radiantă pe gaz și garantează o eficiență sezonieră bună și factori de emisie. În portofoliul Schwank, emițătorul infraroșu primoSchwank are un avantaj clar atunci când cerințele înseamnă investiții reduse și un confort termic bun. Optimizarea suprafeței radiante, precum și a amestecului de aer / gaz preîncălzit, cu camera de amestecare patentată Delta, îl face cel mai bun emițător de infraroșu pentru plăci ceramice (sau lumină) din clasa sa.

supraSchwank este unul din modelele de top de radianți ceramici și se remarcă prin eficiența sa energetică superioară. Aceasta este generată prin utilizarea materialelor optimizate, a camerei sale de amestec Delta pentru preîncălzirea amestecului de gaz-aer, a grilei sale de radiație la temperaturi ridicate din fața plăcilor ceramice, precum și a izolației complete special create. Datorită combinației tuturor proprietăților sale, pierderile de căldură și acumulările de căldură de sub tavan sunt minimizate și căldura ajunge acolo unde este necesară – in zona de lucru.