Sisteme de încălzire și de climatizare pentru clădiri

(0 Votes)

Sisteme inovatoare de încălzire și de răcire pentru clădiri, spații industriale, comerciale și de logistică

Lider mondial pentru încălzirea halelor

Fiind o companie de familie activă la nivel internațional, cu o tradiție îndelungată, suntem,furnizori de soluții si sisteme de încălzire și răcire individualizate pentru sectorul industrial, comercial și logistică.

Suntem una din companiile de top din sectorul nostru de afaceri. Obiectivul nostru este să dezvoltăm soluții care oferă clienților noștri cel mai mare grad de eficiență și calitate. Pentru a asigura acest lucru, proiectăm și realizăm sisteme de încălzire și răcire care corespund cerințelor individuale în cadrul locației.

Beneficiile dumneavoastră pe scurt

  • În calitate de furnizor de sisteme, oferim soluții individualizate de încălzire și răcire, de la consultanță la fața locului, până la analiza proiectului și predarea la cheie.
  • Datorită investițiilor continue în cercetare și dezvoltare, produsele noastre oferă un nivel maxim de eficiență și calitate.
  • Fiind o companie germană de familie, punem foarte mult accentul pe fiabilitate și continuitate.
  • Produsele și soluțiile noastre foarte eficientă asigură recuperarea rapidă a investițiilor. Astfel puteți conserva în mod eficient energia, reducând și costurile.

Prezentare generală a produselor Schwank

Sisteme de încălzire pentru hale și soluții de răcire

Sistemele noastre cu tuburi radiante

Echipamente în domeniul încălzirii halelor

Atunci când este vorba de soluții cu tuburi radiante de la Schwank, eficiența, confortul și fiabilitatea sunt punctele cheie. Fiecare sistem de încălzire pe care îl proiectăm pentru clienții noștri este particularizat în funcție de factorii individuali de la fața locului.

Detalii

Sistemele noastre cu radianți ceramici

Cel mai puternic sistem de încălzire pentru hale

Tehnologia radianților ceramici cu infraroșu a fost inventată de către Schwank – și este recunoscută și în prezent. Sistemele noastre se caracterizează printr-o eficiență neegalată și valori neegalate ale nivelului gazelor de combustie. Valorile eficienței energetice sezoniere de peste 99% reprezintă rezultatul acestora.

Detalii

Tehnologia noastră de condensare și recuperare a căldurii

Turbo pentru dispozitive cu infraroșu

Cu tetraSchwank, hybridSchwank hydro și hybridSchwank aero, inginerii Schwank au creat trei sisteme, folosind soluțiile de condensare și recuperare a căldurii implementate în aproape fiecare context și într-un mod specific clientului.

Detalii

Pompă de căldură cu gaz

Pompe de căldură de cea mai bună calitate

Cu pompele de căldură pe gaz de la Schwank, puteți asigura în mod eficient încălzirea și răcirea – și puteți face asta simultan. Pompele de căldură pe gaz combină sursa extrem de eficientă a energiei, gazul, cu utilizarea inteligentă a căldurii ambientale. Astfel se pot garanta temperaturi plăcute atât iarna, cât și vara.

Detalii

Generatoarele noastre de aer cald și perdelele de aer

Sisteme de încălzire pentru hale

Gama de produse SchwankAir include generatoare de aer cald extrem de eficiente, dar și perdele de aer. Un accesoriu suplimentar util pentru soluțiile de încălzire și răcire de la Schwank pentru a preveni modificările nedorite ale temperaturii aerului.

Detalii

Utilizarea produselor noastre

Versatile & Flexibile

Anwendungsbereiche unserer Produkte